RESTAURANT "RIVA" Plomin Luka

U sklopu našeg poduzeća nalazi se i čuveni restoran "Riva". Jedan je to među vodećim restoranima u Istri specijaliziran za specijalitete na bazi dnevno svježe ribe.

Osim vrhunske usluge i ugodnog ambijenta nezaobilazni su specijaliteti naših kuhara kao što su: Njoki punjeni sa škampima u umaku od crnog tartufa, Salata od rakovice, Marinirani inćuni sa preljevom od jagoda i tartufa, Domaće lignje punjene sa škampima i šparogama, Carpacio od jadranske tune, Tuna steak na žaru, Divlja riža sa sipom i porilukom, te deserti kao što su Smokva i kruška u crnom vinu te Istarski krafi (kuhani, prženi, flambirani). Uz takva vrhunska jela obavezno će Vam naši sommelieri preporučiti osvježenje nepca vrhunskim vinima iz bogate vinske karte.


Svakodnevno raspolažemo samo najsvježijim namirnicama, tako da svu prvoklasnu ribu i ostale morske delicije nabavljamo isključivo od lokalnih ribara koji se vraćaju s mora u cik zore.

Dugogodišnje iskustvo bavljenja ugostiteljstvom te brojne osvojene nagrade naših kuhara garancija su da ćete doživjeti vrhunsko gastronomsko iskustvo koje ćete teško zaboraviti.