RESTORAN HOTELA „FLANONA“

Novouređeni restoran hotela „Flanona“ s oko 50 sjedećih mjesta, na atraktivnoj lokaciji i ugodnom ambijentu nudi mesne i riblje specijalitete te neodoljive deserte pripremljene s velikom pažnjom iskusnih gurmana. Prostrana ljetna terasa s oko 100 sjedećih mjesta s koje „puca“ jedinstveni pogled na Kvarnerski zaljev te otoke Cres i Lošinj privlači već punih 50 godina brojne domaće i strane goste.

Uz taj ugodni sklad mira i ljepote netaknute prirode naši ukusni specijaliteti kao što su "Zapečeni njoki s gljivama i škampima“ osvježavajuća "Toplo-hladna salata od lignji i koromača", neodoljive " domaće "Lignje u fornu s pečenim krumpirom" kušnja su za svako nepce.


Trudimo se prilagoditi željama gostiju pa tako u jesen i zimu imamo poseban, prigodni jelovnik gdje preporučujemo jela u kombinaciji s vrganjima kao što su „Carpaccio od bifteka s flambiranim vrganjima“ ili „domaće tjestenine s vrganjima“. U proljeće pak, svake godine pripremamo nova autohtona istarska jela na bazi samonikle šparoge. Osim mirisa i okusa istarske kuhinje temeljene na plodovima istarske zemlje tartufa, šparoga, istarskog pršuta i sira, maslinovog ulja i s druge strane morskim delicijama, restoran je također specijaliziran u pripremi Pizza te već dobro čuvenih kolača s „Vidikovca“: Tiramisu, Kremšnita i Jaffa.

Moderna kuhinja nudi bogat izbor „a la carte“ jela ali i pripremljenih gotovih pansionskih menija po povoljnim cijenama. S velikim zadovoljstvom organiziramo i proslave poput krštenja, pričesti, krizme, rođendana, godišnjice braka, vjenčanja... sve vaše lijepe i radosne trenutke!